Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (HY000/1045): Access denied for user 'goerdingbe_dk0'@'10.10.49.36' (using password: YES) in /var/www/xn--grdingbedandbreakfast-qfc.dk/resources/config.php on line 23
Gørding B & B

NADA 50 kr.
Ring til +45 26 62 03 09 og aftal tid.

Hvad er NADA?


Det er et system, der får folk mere i balance. Dvs det er en behandlingsform, der afbalancere og styrker kroppens funktioner, og genskaber indre ro og fokus hos klienten.

Hvem kan have glæde af behandlingen ?
Alle, som har mistet den indre ro og kontrol, kan have glæde af NADA. Jeg har vældig gode erfaringer med såvel hårdt stressramte, ADHD-diagnosticerede og mennesker, der er ramt af depression, men anbefaler, at alle i en udviklingsproces giver sig selv dette lille pusterum. Alle uden undtagelse giver udtryk for, at
NADAen er en dejlig form for egenomsorg.

Hvad kan NADA afhjælpe ?
☆ Stressdæmpende
☆ Kan dæmpe hovedpine, stress
☆ Smertelindrende
☆ Give bedre søvn
☆ Dæmpe angst, uro og bekymring
☆ Styrke knogler, led, muskler
☆ Styrker immunforsvaret
☆ Bedre udskillelse af affaldsstoffer, og dermed også udskillelse af medicin, alkohol mv
☆ Regulere hormonbalancen og humørsvingninger
☆ Regulere fordøjelsen
☆ Regulere puls og blodtryk

NADA virker godt sammen med anden behandling, hvad enten det er medicinsk behandling eller psykoterapi.

Hvordan gives behandlingen ?
Der gives 5 små tynde, sterile nåle i hvert øre. Klienten sidder med disse nåle i ca 45 minutter.

Gør behandlingen ondt ?
Da det er meget små, tynde nåle, der bruges, er behandlingen næsten smertefri. Men nogle gange, hvis punktet er meget ømt, kan der mærkes et lille prik, når nålen sættes i.

Er der bivirkninger ved behandlingen ?
Overordnet er der ingen bivirkninger. Der kan forekomme en snurren, prikken, eller ”strøm” enten i øret eller kæben. Dette er som regel et godt tegn. Det ses, at gamle problemer, eller symptomer kan blusse op i en kortere periode. Det er normalt, og kan betragtes, som en god proces.
Det er ikke udsædvanligt, at man under eller efter behandlingen kan blive meget træt. Trætheden fortager sig dog hurtigt.